TARIEVEN

TARIEF

87,50per consult
  • BETALING: Na de behandeling ontvang je een betaallink per mail. De betalingstermijn is 14 dagen.
  • FACTUUR: De factuur ontvang je per mail, deze is nodig indien je bij je zorgverzekeraar gaat declareren.
  • AFSPRAAK VERZETTEN: Ik houd ruimte in mijn agenda voor onze afspraak. Indien je genoodzaakt bent een afspraak te verzetten of af te zeggen kan dit telefonisch 0161-416140, per sms/app: 06-29293219 of via de mail. Ik waardeer het als je dit minimaal 24 uur van te voren doet.

VERGOEDING

Haptotherapie wordt (deels) vergoed uit het aanvullende pakket en valt onder het kopje alternatieve geneeswijzen. Er is geen verwijsbrief nodig maar of en hoeveel je vergoedt krijgt is afhankelijk van je verzekering.

WERKWIJZE

We beginnen met een intake om jouw hulpvraag helder te krijgen. Als het klikt en we besluiten samen te werken, plannen we 2 of 3 sessies. Tijdens deze sessies maak je kennis met haptonomie en door de ervaringsgerichte oefeningen ervaar je gelijk al wat haptonomie voor jou kan betekenen; wat je met voelen kunt doen, de invloed die de omgeving op jou heeft en wat je in de interactie met anderen voelt, denkt en doet.

VERVOLG

Na de eerste 3 sessies bespreken we de behoeften en mogelijkheden voor een vervolgtraject. In deze vervolgsessies gaan we over het algemeen dieper in op je hulpvraag. Dit doen we middels gesprekken, aanraken op de behandelbank en lichaamsgerichte ervaringsoefeningen. Een sessie duurt ongeveer 50 min.