“Pijn in m’n lijf en spieren, naar de fysio. Niks leek te helpen, aanpassing van werkplek, helaas ook weinig tot geen resultaat. M’n klachten bleken te berusten op onderliggend verdriet. Toch psychisch was het eerste wat door me heen schoot. Samen met de haptotherapeut (Simone) weer geleerd m’n gevoel te laten stromen, langzaam vielen de blokkades weg en verdween ook de pijn. Met oefeningen duidelijk gekregen wat ik daadwerkelijk doe in het leven en met mezelf en handvatten gekregen hoe ik hierin verandering kan aanbrengen.

Het was een zwaar jaar, maar het was het waard!”

Aldus een haptoklant.

Niks leek te helpen pijn in m’n lijf en spieren, naar de fysio Samen met de haptotherapeut (Simone) weer geleerd m’n gevoel te laten stromen.

Niks leek te helpen pijn in m’n lijf en spieren, naar de fysio Samen met de haptotherapeut (Simone) weer geleerd m’n gevoel te laten stromen.Ik ben Simone, moeder van 3, Fysiotherapeut, dappere donder, ondernemend, gevoelig, sociaal, fit & sterk en in de zomer van 2018 afgestudeerd HAPTOTHERAPEUT. Wat is dat dan, haptonomie? De meeste mensen weten niet wat haptonomie is. Of denken aan iets zweverigs. Maar haptonomie kan juist heel concreet zijn; het gaat namelijk over het (h)erkennen van gevoelens. Je lichaam vertelt veel over hoe je je voelt: gespannen schouders, een knoop in je maag, knikkende knieën. HERKENBAAR? Soms moet of wil je er iets mee, soms niet. Deze blogs gaan over zaken uit mijn dagelijkse leven als moeder, ondernemer, crossfitter, vriendin, partner; kortom het leven van alledag waarbij ik stilsta bij alledaagse gevoelens en waar in je lijf die dan huizen.